Searching...
joi, 8 august 2013

Ce ii atrage pe barbati? Articol pentru fete

Ce ii atrage pe barbati?De cate ori nu ti-ai dorit sa poti patrunde macar doua minute in mintea unui barbat si sa poti afla, astfel, macar cateva dintre secretele atat de bine tinute de toata suflarea masculina de pe Pamant. 


Acum insa nu mai este nevoie sa mai visezi la astfel de lucruri, pentru ca noi avem deja raspunsul la intrebarile tale.

Iar daca ceea ce te framanta este intrebarea "ce ii atrage la o femeie?", iti putem oferi cateva raspunsuri in ceea ce priveste partea exterioara, adica faimosul "fizic".

Ce ii atrage pe barbati?Barbatii sunt fascinati, in mai mica sau mai mare masura, de:

Sanii atrag privirile barbatilor

Se stie de cand exista omul: barbatii sunt innebuniti dupa sani! Altfel, nu ar fi inventat sumedenia de apelative care denumesc bietele organe anatomice asezate confortabil in dreapta si in stanga sternului. 

Mai evident sau mai putin evident, barbatii privesc sanii femeilor ori de cate ori au in fata o reprezentanta a sexului frumos ceva mai dotata decat media. 

Fesele reprezinta principalul stimul sexual

Chiar daca acestea reprezinta de multe ori, din diverse motive, una dintre nemultumirile femeilor (prea mari, prea mici, prea bombate, prea plate, etc.), barbatii adora o femeie intr-o pereche de pantaloni mulati sau o fusta prin care se poate deslusi un posterior sexy. Iar daca aceasta mai si merge, efectul este garantat!

Buzele voluptoase si senzuale

Tocmai bune de sarutat si alintat, buzele voluptoase, pline si bine conturate atrag atentia oricarui barbat. Iar daca acestea mai sunt evidentiate si cu un gloss ori un ruj potrivit, vor cuceri intreaga atentie a partenerului...de discutie. Bineinteles, doar daca sunt insotite de o dantura perfecta si un zambet sincer.

Ce ii atrage pe barbati?Ochii si privirea vor cuceri inima barbatului

Cati dintre barbati nu au fost cel putin o data fascinati de o pereche de ochi mari, albastri sau verzi, cu gene lungi, batand ca aripile unui fluturas? 

Deveniti subiect de poezii de dragoste sau romane, ochii pot cuceri cu usurinta inima unui barbat. Asadar, puneti-va in valoarea frumusetea privirii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu