Searching...
marți, 6 august 2013

Telefonul care nu se va descarca niciodata! Proiectul fabulos facut de Nokia cu care va distruge Apple si Samsung

NokiaProtv Ad
Stiti cat dureaza fericirea unui utilizator de smartphone? Cat are baterie.

Sa vezi telefoane inteligente care costa de la 2000 lei in sus legate in permanenta de priza pentru ca tot "creierul" lor mananca bateria de parca ar fi o bucata de ciocolata in mainile unui copil este una dintre cele mai reale, dar triste, imagini ale momentului.
Avem camere mai bune, procesoare mai puternice, mai mult RAM si o capacitate de stocare mai mare. Telefonul abia ne mai incape in palme, sa il folosim cu o singura mana este deja un vis indepartat. In schimb, putem sa vedem filme la o super calitate, daca aveti un Galaxy S4, sau puteti asculta muzica la boxele fantastice ale unui HTC One. Toate astea insa costa. Si nu va ganditi neaparat la bani. Ganditi-va la baterie.
La o solutie in privinta unei baterii care nu moare niciodata se gandeste Nokia, un producator de telefonie mobila care in ultimii ani a pierdut putin ritmul cu competitia, dar incearca acum sa compenseze prin noi tehnologii.
Ziarul britanic Guardian scrie ca Nokia dezvolta in acest moment primul telefon din lume care se incarca singur, insa fara sa foloseasca electricitate. Vorbim despre un aparat care se incarca folosind undele electromagnetice, invizibile ochiului uman, insa pretutindeni in jurul nostru. Sunt acele unde pe care telefoanele, televizoarele si toata aparatura electrocasnica din locuintele noastre le emana.
Telefonul va reusi ca prin aceasta tehnologie sa aiba mereu baterie pentru a ramane in standby chiar si cand bateria in sine este goala. Conform expertilor de la Nokia, undele pot fi receptate astfel si de la un televizor pornit aflat la 4.1 kilometri distanta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu